20 Şubat 2009 Cuma

Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi The Curious Case Of Benjamin Button

Tür : Dram / Romantik

Yönetmen : David Fincher

Senaryo : Eric Roth, Robin Swicord, F. Scott Fitzgerald

Oyuncular : Tilda Swinton, Brad Pitt, Cate Blanchett, Elias Koteas, Jason Flemyng, Elle Fanning, Taraji P. Henson, Julia Ormond, Faune A. Chambers, Danny Vinson, Josh Stewart, Fiona Hale, Paula Gray, Donna Duplantier

Yapımcı : Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Cean Chaffin, Cameron Cash, Jim Davidson

Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda

Müzik : Alexandre Desplat

Süre :1 saat, 55 dk.

Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009






Divx olarak izlemek için Divx Logosuna tıklayınız.



Divx olarak izlemek için Divx Logosuna tıklayınız

Yahoo'dan izle




Son yirmi yılın en önemli yönetmenlerinden biri olarak anılan David Fincher’ın son filmi "The Curious Case of Benjamin Button" sıradışı hikayesiyle olduğu kadar Fincher’ın "Yedi" ve ‘Dövüş Kulübü’nde de beraber çalıştığı Brad Pitt başta olmak üzere Cate Blanchett, Tilda Swinton, Elias Koteas ve Julia Ormond gibi oyuncularıyla da dikkat çekiyor.



Francis S. K. Fitzgerald’ın hikayesinden esinlenerek Eric Roth tarafından senaryolaştırılan film yaşlı bir adam olarak doğan ve hayatının sonuna doğru bir bebek haline gelen Benjamin Button’un ‘fantastik’ hayatını anlatıyor.
Zaman, ölüm ve aşk üzerine olan filmde Benjamin Button’u canlandıran Pitt’in performansı merakla bekleniyor. Fragmandan da anlaşılacağı gibi Pitt bu tersten hikayede Benjamin Button’un yaşlılığından gençliğine olan sürecini büyük değişimlerle canlandırıyor. Benjamin Button gençleşirken, yaşlanan sevgilisi Daisy’i ise Cate Blanchett oynuyor.



Fragmanın sonunda yer alan yaşlanmış Daisy’le bebekleşmiş Button’un el ele tutuştuğu sahnenin ise filmin en önemli ve en etkileyici sahnesi olacağı öngörülüyor.
25 Aralık’ta ABD’de gösterime girecek olan ‘The Curious Case of Benjamin Button’un Türkiye vizyon tarihi ise 16 Ocak 2009 olarak belirlendi.



Film hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.


İssiz Adam izle full sinema çekimi indirmeden izle Orjinal

Arkadaşlar film ıssız adamın sinema çekimidir herkeze iyi seyirler.

Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Oyuncular : Melis Birkan, Yıldız Kültür, Goncagül Sunar, Gözde Kansu, Cemal Hünal, Aslı Aybars, Efe Babacan, Şerif Bozkurt
Yapımcı : Mustafa Oğuz, Gül Oğuz
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Müzik : Aria
Süre : 1 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008

Ada 20' li yaşlarının sonlarında, güzel, çocuk kostümleri tasarlayıp diken, Alper' in modern yaşamının aksine çok mütevazı, hayatta fazla inişleri çıkışları olmayan genç bir kadındır. Bir gün eski bir kitabi bulabilmek için Beyoğlu' nda dolaşırken Alper ile ayni kitapçıya girer. Çapkın bir adam olan Alper, Ada' nın güzelliğinden etkilenir ve Ada' yı takip etmeye başlar. Ada' nın aradığı kitabi bulmuştur. ilk sayfasına telefon numarasını yazar. Ada' nın işyerine kadar devam eden takip, Alper' in tanışma bahanesiyle aldığı kitabı Ada' ya vermesiyle son bulur.

Ada ve Alper' in yaşamlarında ilk defa karşılaştıkları tutkulu aşkın ilk sinyalleri bu kitapla başlar. Alper kopamadığı özgür hayatinin içersinde Ada' ya yer açmaya çalıştıkça, yaşamının daraldığını fark eder. Aşkı ve özgürlüğü arasında kalan Alper' in sessiz çığlıklarını duyamayan Ada, kendini aşkın rüzgârına kaptırmıştır bir kere; Ve yaşam bir kere daha aşk oyununun perdelerini Ada ve Alper için açacaktır.

ıssız adam, ıssız adam izle, ıssız adam seyret, ıssız adam full izle, ıssız adam orginal, ıssız adam filmini izle, ıssız adam online izle










19 Şubat 2009 Perşembe

Transporter 3 izle Taşıyıcı 3 online sinema filmi izle

Tür : Aksiyon / Macera

Yönetmen : Olivier Megaton

Senaryo : Luc Besson, Robert Mark Kamen

Oyuncular : Jason Statham, Robert Knepper, François Berleand, Eriq Ebouaney, Silvio Simac, Justin Rodgers Hall, Mike Powers, Gregory Loffredo, Farid Elouardi, David Atrakchi, Katia Tchenko, David Kammenos

Yapımcı : Luc Besson, Steve Chasman, Robert Mark Kamen

Görüntü Yönetmeni : Giovanni Fiore Coltellacci
Müzik : Alexandre Azaria

Süre : 1 saat, 40 dk.

Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008











Şeytanın Papucu izle Sinema Çekimi

Tür : Komedi

Yönetmen : Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu

Senaryo : Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu, Aslı Doğan

Oyuncular : Aysun Kayacı, Yılmaz Gruda, Hüseyin Avni Danyal, Barış Falay, Nevin Efe, Fatih Ürek, Sabriye Sürel

Yapımcı : Banu Akdeniz

Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış

Müzik : Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural

Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008

Süre : 1 saat, 30 dk.








18 Şubat 2009 Çarşamba

Seven Pounds izle Will Smith 2009



Konu : Başrolünü Will Smith’in oynadığı 'Seven Pounds' filminin senaryosunu Grant Nieporte yazdı. Smith filmde intihar etmek üzereyken yanlışlıkla âşık olan bir karakteri canlandırıyor.Rosario Dawson ve Woody Harrelson'da filmdeki diğer oyunculardan.Filmde Dawson ciddi bir kalp rahatsızlığından mustarip olacak. Harrelson’ı da intihara meyilli kiracısı yüzünden kendini karışık olayların içinde bulan bir motel sahibi olarak izleyeceğiz.smith filmde intihar etmek üzereyken yanlışlıkla âşık olan bir karakteri canlandırıyor.rosario dawson ve woody harrelson'da filmdeki diğer oyunculardan.filmde dawson ciddi bir kalp rahatsızlığından mustarip olacak. harrelson’ı da intihara meyilli kiracısı yüzünden kendini karışık olayların içinde bulan bir motel sahibi olarak izleyeceğiz.




1.Bölüm Divx olarak izlemek için Divx Logosuna tıklayınız



2.Bölüm Divx olarak izlemek için Divx Logosuna tıklayınız

Rec izle film sinema filmi


Özet :TV muhabiri Angela ile kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu alan bir program yaptıkları sırada gelen bir ihbar üzerine, itfaiyeyle beraber ihbarın geldiği eve giderler.Yaşlı bir kadının ev kazası geçirdiğini sandıkları olayın gerçeklerden çok uzak ve dehşet verici boyutlarda olduğunu eve vardıkları zaman öğreneceklerdir.İspanya sineması, korku sinemasına farklı boyutlar getirmeye devam ediyor. Bu anlamda görüntülerini bütünüyle filmdeki kameraman Pablo'nun çekimlerinden izlediğimiz, Jaume Balagueró ve Paco Plaza’nın birlikte yazıp yönettiği, birçok organizasyondan ödüller ayrılmış dikkate değer bir korku/gerilim örneği.


The Blair Witch Project ile ortaya çıkan, Cloverfield ve The Last Horror Movie gibi örnekleriyle de devamı gelen standart el kamerası çekimiyle çekilen film, yarattığı ürkütücü atmosfer ve özellikle gerilimin tavan yaptığı son 15 dakikasıyla klasikler arasına girmeye aday..




17 Şubat 2009 Salı

James Bond 007 izle 2009


Adli istihbarat bilgileri Bond'u kendi intikam planları olan, güzel ama hırçın Camille ile tanıştırır. Camille Bond'u doğrudan acımasız bir işadamı ve gizemli teşkilatta büyük bir güç olan Dominic Greene'e götürür.Vesper'ın ihanetinden sorumlu olan adamı bulmaya yaklaşırken, 007 Greene'in sinsi planını açığa çıkarıp 'Quantum'u durdurmak için CIA, teröristler hatta M'in bir adım önünde olmalıdır.

James Bond serisinde ilk doğrudan devam filmini oluşturuyor. Craig şöyle açıklıyor: CASINO ROYALE'de açıkta kalan konuları bağlama ve insanların Bond filmleri yapmak için geri döndüğümüzü anlamalarını sağlama ihtiyacı hissettik. Benim için bu, kendi başına anlam ifade eden bir şey yaratmakla ilgili ama iki filmi bir araya getirirseniz, inanılmaz bir deneyim yaşarsanız çünkü devam eden tek bir öykü izlersiniz.







16 Şubat 2009 Pazartesi

Sevgilim İstanbul izle


Konu : İrini, Yunanistan'daki Albaylar Cuntası zamanında kaybolmuş İstanbul kökenli bir Yunanlı'nın kızıdır. Paris'te bir toplantıda tanıştığı Ali ise Türkiye'de gazetecilik yapmaktadır. Birbirlerinden çok etkilenen ikili, aşıklar şehri Paris'te başlattıkları aşklarını İstanbul'da devam ettirmek için bu büyülü şehre doğru yola çıkarlar. Babasının da doğmuş olduğu bu topraklara karşı keşfetme duygusu ile karışık bir ilgi besleyen İrini için bu yolculuk çok anlamlıdır. İstanbul'un gizem dolu sokaklarında aşklarını besledikleri mutlu günleri ne yazık ki fazla uzun sürmeyecektir. Ali'nin bir gün aniden ve geride bir iz bırakmadan kaybolması, İrini'nin koskoca bir bilinmezde Kafka misali umutsuzca bir arayışa girmesine neden olacaktır. Sarı Tebessüm filmi ile bilinen Seçkin Yasar 'ın, yazar Nedim Gürsel'in kitabından uyarladığı Sevgilim İstanbul, İstanbul'u, aşkı ve gizemi keşfetmek isteyenler için ilginç bir çalışma olacağa benziyor.











15 Şubat 2009 Pazar

Kadrinin Götürdüğü yere git Orjinal Dvd

Kadri’nin Götürdüğü Yere Git
Tür : Komedi

Yönetmen : Onur Tan

Senaryo : Uğur Uludağ

Oyuncular : Ahmet Mümtaz Taylan, Nilgün Belgün, Şafak Sezer, Eylem Şenkal, Cem Özer, Alp Kırşan, Esin Civangil, Sevgi Berna Biber, Nesrin Akdağ, Nurseli Tırışkan, Koray Şahinbaş, Mert Kırlak, Ebru Özenden, Barış Ataş, Gülden Avşaroğlu

Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009

Yapımcı : Cem Özer, Derya Karaköse

Görüntü Yönetmeni : Riko , Reyhan Çetin

Süre : 120 dk.








İgor izle Çizgi Film



Konu : Malaria isimli bir ülkede sadece kötü bilim adamlari ve onlarin usaklari Igorlar yasamaktadir, bu ulke gecimini icat ettikleri kotu buluslar ile saglamakta ve diger ulkelerden tehditle para almaktadir. Igorlardan biri bir gun kotu bilim adami olmak icin eline bir firsat gecirir, tum istedigi artik Igor olarak degil kotu bilim adami olarak taninmaktir. En önemli kişiler kötü bilim adamlarıdır ve hiç kimseler de onların sadık olan kambur asistanlarıdır, ama onlardan bir tanesi bir gün herşeyi değiştirir. Ve olaylar gelisir. Filmin kalitesi idare eder, Pixar yapimlarinin cok uzaginda yine de degisik. Ozellikle senaryo yaratici, sıkmayan bir animasyon, izlenebilir







14 Şubat 2009 Cumartesi

Pars Narkoterör izle




Çok güzel bir polisiye film Show tv de yayınlanan diziyle hiç bir alakası yoktur her türk genci izlesin süper bir yapım.






13 Şubat 2009 Cuma

Son Ders izle Ferhan Şensoy Ünüversite


Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisi üniversitedeki müfredatla sınırlı kalmaz. Bu yeni hoca iddiasızdır, “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Saffet Hoca’nın geçmişi ile üniversite öğrencisi Ulaş’ın hayatı garip bir şekilde kesişir.Bana göre film çok güzel, fakat film gişe bakımından bekleneni veremedi. Bunun sebepleri filmin tanıtımının yeterince yapılmaması, çok kaliteli filmlerle aynı tarihte vizyona girmesi olabilir.Sanırım bu ferhan şensoy'un kaderi.Ferhan Şensoy daha öncedende pardon da ve şans kapıyı kırınca da bu tür şanssızlıklar yaşadı.Filmi daha sonra vcd veya dvd den izleyenler sezarın hakkını sezara verselerde iş işten geçmiş oldu.Türk sinemasın da her geçen gün daha sıradan ve basit olmalarına ramen daha fazla izleyicisi olan filmlerin çıkması bence Ferhan Şensoy gibi işini emeğiyle yapanların kanayan yarası haline geldi.












10 Şubat 2009 Salı

Dünyanın Merkezine Yolculuk Filmini online izle


Yapım : 2008, ABD , 92 dk.

Yönetmen : Eric Brevig

Senaryo : Michael D. Weiss , Jennifer Flackett , Jules Verne

Görüntü Yönetmeni : Chuck Shuman

Müzik : Andrew Lockington

Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008


Film, Nasa teknolojisi ile üretilen Dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş, animasyon olmayan ilk film olma özelliğini taşıyor. Maceraperest bir bilim adamı olan amcası ile, İzlanda’ya giden Sean, burada onlara rehberlik eden Hannah’nın, tesadüfen gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünya keşfetmelerini konu alıyor.


Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım izle













Death Race izle Ölüm Yarışı


Death Race Ölüm Yarışı



Macera severler ekran başına süper kalite çekim ile izleyin keşke türk yönetmenler de böyle filmler çekebilse














9 Şubat 2009 Pazartesi

Oceans 13 izle Ocean's Thirteen seyret

Tür :Dram , Gerilim , Komedi , Suç
Yönetmen : Steven Soderbergh
Senaryo : Brian Koppelman, David Levien

Oyuncular : Andy Garcia, Brad Pitt, Matt Damon, George Clooney, Ellen Barkin, Al Pacino, Bernie Mac, Don Cheadle, Vincent Cassel, Casey Affleck, Scott Caan, Carl Reiner

Yapımcı : Bruce Berman, Susan Ekins, Jerry Weintraub, Gregory Jacobs, Frederic W. Brost, Robin Le Chanu
Görüntü Yönetmeni : David Levien
Müzik : David Holmes

Süre : 1 saat, 56 dk.
Gösterim Tarihi : 8 Haziran 2007